Aktuality

Protipožární obklad Isover Fire Protect

Aplikace protipožárního obkladu Isover Fire Protect.

11.03.2024 celý článek

Protipožární nátěry ocelových konstrukcí produktem Charflame

Charflame je jednosložkový protipožární nátěr ředitelný vodou, který slouží k protipožárnímu zabezpečení ocelových konstrukcí. Jeho cílem je udržet stabilitu a odolnost ocelové konstrukce až po uhašení požáru nebo evakuaci objektu. 

15.02.2024 celý článek

Stříkaná pěna s protipožárním nástřikem

28.11.2023 celý článek

Protipožární nátěry Protherm

Protipožární nátěry Protherm jsou určeny k ochraně ocelových konstrukcí před působením požáru. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a splňují nejpřísnější technické normy.

22.11.2023 celý článek

Protipožární nástřik PROMASPRAY F250

Vážení zákazníci, jako účinný protipožární nástřik vám můžeme doporučit PROMASPRAY F250, který efektivně zvyšuje požární odolnost ocelových konstrukcí, betonových konstrukcí nebo trapézových plechů.

02.08.2023 celý článek

Protipožární nástřik PROMASPRAY F250

Vážení zákazníci, jako účinný protipožární nástřik vám můžeme doporučit PROMASPRAY F250, který efektivně zvyšuje požární odolnost ocelových konstrukcí, betonových konstrukcí nebo trapézových plechů.

20.06.2023 celý článek

Protipožární ucpávky zabraňují šíření ohně

Pro zajištění protipožárního utěsnění stavebních prostupů vám nabízíme aplikaci protipožárních ucpávek. Speciální protipožární ucpávky eliminují šíření ohně a toxických plynů z jednoho požárního úseku do druhého. Díky tomu významným způsobem minimalizují škody způsobené požárem a újmu na lidských životech.

25.05.2023 celý článek

Ocelová protipožární dvířka

Vážení zákazníci, nabízíme prodej a montáž ocelových protipožárních dvířek. Protipožární dvířka ocelová jsme schopni vyrobit v jakýchkoliv rozměrech.

05.05.2022 celý článek

Kubota v akci

31.03.2022 celý článek

Jak funguje stříkaná pěnová izolace?

Stříkaná pěnová izolace je stále žádanější. Stříkaná pěna v sobě kombinuje dvě složky, kterými jsou Izokyanát a pryskyřice. Když se tyto složky pod určitou teplotou a tlakem společně smíchají, vytvoří speciální směs, která pomocí nadouvadel navýší svůj objem 50 -150x.

17.03.2022 celý článek

Minimalizace účinků požáru na vaši budovu

Rádi bychom vám představili prvotřídní protipožární nástřiky, které dokážou zmírnit účinky ohně na konstrukci budovy a významně tak prodloužit bezpečnou dobu, která je nutná pro případné evakuování osob.

08.02.2022 celý článek

Jak zvýšit odolnost dřevěných konstrukcí před ohněm?

Dřevo patří mezi materiály, které nejvíce podléhají ohni. Pokud má budova či stavba dřevěnou konstrukci, je dobré maximalizovat odolnost dřeva vůči ohni. V těchto případech je vhodné použít speciální protipožární nátěr, který dokáže zmírnit účinky ohně na dřevo a významně tak prodloužit bezpečnou dobu, která je nutná pro případné evakuování osob.

15.06.2021 celý článek

Zajišťujeme revize a kontroly PBZ

Vážení zákazníci, pokud potřebujete provést revizi nebo kontrolu požárně bezpečnostních zařízení, které jsou nutné pro bezpečný provoz objektu, můžete se na nás obrátit.

15.06.2021 celý článek

Protipožární obklad ISOVER FireProtect

Ocelové konstrukce budov lze chránit před účinkem požáru velice jednoduchým, rychlým a bezpečným způsobem dle projekčních norem.

15.06.2021 celý článek

PROMASPRAY F250 pomůže zvýšit požární odolnost oceli

Jak podpořit protipožární odolnost ocelových konstrukcí? Pro zvýšení odolnosti oceli vůči požáru vám můžeme doporučit speciální trvalý nástřik PROMASPRAY F250, který dokáže spolehlivě zvýšit požární odolnost ocelových konstrukcí, betonových konstrukcí nebo trapézových plechů. 

15.06.2021 celý článek

Protipožární obklad železobetonových konstrukcí

Jak ochránit železobetonové konstrukce před požárem? Protipožární obklad BETA-ROCK je vhodný pro zateplení železobetonových stropů a stěn metodou suché montáže. Dokáže zvýšit požární odolnost konstrukce na REI 120 až na REI 240.

15.06.2021 celý článek

Protipožární obklady dřevěných stropů

Speciální obklady z protipožárních desek PROMATECT® dokážou i při své malé tloušťce zajistit vysokou požární odolnost. Navíc lze tuhle požární ochranu kombinovat s tepelnou nebo se zvukovou izolací.

15.06.2021 celý článek

Stabilita ocelových konstrukcí při požáru

I když dokáže ocelová konstrukce dobře vzdorovat ohni, v důsledku působení vysokých teplot ovšem ztrácí svoji nosnost a stabilitu. Pro tyto případy je proto důležité podpořit odolnost ocelové konstrukce vhodným protipožárním obkladem.

15.06.2021 celý článek

Používáme pouze ty nejkvalitnější materiály

                    Rockwool    Isover    Promat Hilti 


 Zobrazit_produkty 

Kde nás najdete